..eNeRgY.. Fondator
Mesaje : 139 Puncte : 382 Reputatie : 4 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Craiova , Romania
| Subiect: Stiri despre Uefa Europa League Joi Iun 30, 2011 4:37 am | |
| Aici puteti afla cele mai importante stiri din Uefa Europa League ! Biletele pentru finala EL de la Bucureşti, la vânzare din iarnă! Lupescu, despre ce probleme de organizare ar putea avea România Bucureştiul a preluat stafeta de la Dublin: National Arena va găzdui următoarea finală de Europa League. Ionuţ Lupescu a făcut parte din delegaţia română de la Dublin, alături de primarul Sorin Oprescu. Oficialul FRF speră ca biletele pentru unul dintre cele mai mari meciuri jucate vreodată la Bucureşti să fie puse în vânzare încă din iarnă.
"Am fost în Irlanda cu tot staff-ul care se va ocupa de competiţie tocmai ca să observăm din interior ce presupune gestionarea unui eveniment de asemenea anvergură. Am putut să vedem şi cum s-au descurcat gazdele cu două probleme delicate. Mai întâi, forţele de securitate au trebuit să acopere două situaţii aproape paralele, finala şi vizita Reginei la Dublin. Apoi, organizatorii au primit înapoi 13.000 de bilete cu numai câteva zile înaintea partidei, dar au reuşit să le vândă până la urmă", a declarat Lupescu.
Lupescu e preşedintele Comitetului de organizare a finalei din 2012
"Pe data de 9 decembrie va fi prezentarea oficială a biletelor, după care am dori să începem deja comercializarea lor. Mă refer la procentul de tichete care va fi destinat fanilor români, urmand ca restul să revină celor care vor disputa finala", a mai spus Ionuţ Lupescu.
Sursa: ProSport.ro | |
|