C~ZonE Community™
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

C~ZonE Community™

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In ce film ai vrea sa joci?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
..eNeRgY..
Fondator
Fondator
..eNeRgY..

Puncte : 382
Reputatie : 4
Data de inscriere : 07/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Craiova , Romania

In ce film ai vrea sa joci? Empty
MesajSubiect: In ce film ai vrea sa joci?   In ce film ai vrea sa joci? EmptySam Iun 11, 2011 3:21 am

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici puteti spune in ce film ati vrea sa jucati.Puteti alege mai multe.Dupa ce ati ales vreau sa argumentati.

Ultima editare efectuata de catre ..eNeRgY.. in Lun Iun 20, 2011 12:46 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://c-zone.123.st
Juarez
Member
Member
Juarez

Puncte : 63
Reputatie : 5
Data de inscriere : 10/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: In ce film ai vrea sa joci?   In ce film ai vrea sa joci? EmptyDum Iun 12, 2011 12:45 pm

In filmul Fast And Furious 4 sa conduc masinile acelea tunate super frumoase :X
Sus In jos
Hotu
Member
Member

Puncte : 9
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/06/2011

MesajSubiect: Re: In ce film ai vrea sa joci?   In ce film ai vrea sa joci? EmptyMier Iun 15, 2011 12:30 am

As dori sa joc intr-un film de aventura sau de actiune. Nu enumar acum toate filmele de acest gen pentru ca sunt prea multe. Mi-as dori sa joc intr-un film de acest gen deoarece: aventura - nu e ca intr-o comedie, sau o drama, doar sa vorbesti... un film de gen aventura trebuie sa lucrezi de multe ori cu tot corpul, nu numai cu gura... actiune - imi place sa vizionez violenta si bataie, si mi-ar placea sa joc intr-un film de actiune ca rol principa, sa-i bat pe toti tipii rai.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In ce film ai vrea sa joci?   In ce film ai vrea sa joci? Empty

Sus In jos

In ce film ai vrea sa joci?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ultimul film vazut
» Nota pentru film
» Cauti un film anume si nu gasesti?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
C~ZonE Community™ :: Craiova-Zone | Divertisment :: Filme-
Mergi direct la: