Diaz Member
Mesaje : 1 Puncte : 4 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/06/2011 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Jocul dorintelor implinite pe dos Joi Iun 16, 2011 4:36 am | |
| Sau cu alte cuvinte: "Be careful what you wish for"
Jocul este simplu:
Cineva exprima o dorinta ... urmatorul va trebui sa gaseasca o modalitate de a-i implini dorinta ... insa astfel incat cel care si-a pus dorinta sa regrete acest lucru
Si nu va schimbati dorinta....odata ce tiai pus o ''dorinta'' aceea ramane Ca exemplu:
Dorinta: Imi doresc un ferrari Raspuns: Ok, ti-am implinit dorinta ... ai un ferrari dar fara roti
Cel care implineste dorinta va trebui la randul lui sa isi doreasca ceva.
Incep eu:
Mias dori un caine lup | |
|
..eNeRgY.. Fondator
Mesaje : 139 Puncte : 382 Reputatie : 4 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Craiova , Romania
| Subiect: Re: Jocul dorintelor implinite pe dos Joi Iun 16, 2011 4:49 am | |
| Raspuns : Ok,ti-am implinit dorinta...Ai un caine lup,dar foarte bolnav. Dorinta : Imi doresc ca "U.Craiova" sa scape de tirania lui Mititelu.
Ultima editare efectuata de catre ..eNeRgY.. in Lun Iun 20, 2011 12:50 am, editata de 1 ori | |
|
Juarez Member
Mesaje : 30 Puncte : 63 Reputatie : 5 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Jocul dorintelor implinite pe dos Sam Iun 18, 2011 12:47 pm | |
| V-a scapa dar o sa se duca in D ( ) As dori ca , C~Zone as fie populat cu minim 20 playeri constant! | |
|
TokYo_DrifT Member
Mesaje : 10 Puncte : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/07/2011
| Subiect: Re: Jocul dorintelor implinite pe dos Vin Iul 08, 2011 12:53 pm | |
| Raspuns: OK,dorinta este implinita C-ZonE va avea 20 playeri constant. Dorinta: As dori sa am Helper si leader pe C-ZonE | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jocul dorintelor implinite pe dos | |
| |
|